Archive - January 2012

Contact

Waarden 52, 3831 HD Leusden
T: + 31(0)6 11 750 893
E: info@teachingit.nl


TeachingIT ook op Schoolhelpdesk

Veel antwoorden op vragen die in het onderwijs spelen. TeachingIT is nu ook aanwezig in de Knowledgebase.  Met dank aan Harm Hofstede (de Strandwacht).

 

Klik om naar startpagina te gaan
Klik om naar Schoolhelpdesk.nl te gaan

Primeur SCOL training op basisschool in Woudenberg

 

Vandaag wederom een primeur voor TeachingIT in Nederland.

Sociale Competentie & Observatie Lijst SCOL is geintroduceerd bij de Koningin Julianaschool in Woudenberg. Enthousiast gaan hier de leerkrachten aan het werk met dit analyse programma. In deze workshop hebben de leerkrachten de 1e leerlingen al ingevoerd en de resultaten zijn direct besproken. Een groot succes.

Meer informatie via het informatieformulier

Spaarneschool in Haarlem klaar voor het maken van het rapport

De Spaarneschool in Haarlem gaan nu echt leuk aan het werk met het digitale rapport. De laatste aanpassingen zijn nu gedaan.

De smileys zijn aangepast, ik wens de leerkrachten heel veel succes met het maken van het 1e rapport. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij via het reactieformulier.

 

Cursus bij de ISOB-scholen in Heiloo een succes

Op woensdag 7 november hebben de IBers van ISOB-scholen een opleiding gehad over het dossiergedeelte in ESIS. Het groepsplan, het OPP, uitstroom en vele andere onderdelen zijn deze workshop aan de orde gekomen. Het werken in de eigen omgeving is prima aangezien directe resultaten worden vastgelegd voor gebruik op school.

Mocht u meer informatie over opleidingen en workshops willen ontvangen klik dan op workshops.

Project Groepsplannen bij de Haagse Scholen

Volgende week start het project voor de Interne begeleiding van de Haagse Scholen voor het onderdeel Groepsplannen. 4 bijeenkomsten met meer dan 50 deelnemers. www.dehaagsescholen.nl