Archive - February 2013

Contact

Waarden 52, 3831 HD Leusden
T: + 31(0)6 11 750 893
E: info@teachingit.nl


NIEUW: Basisschool De Kring in Haarlem maakt zelf het digitale rapport

Op Basisschool de Kring in Haarlem is vandaag een start gemaakt met het bouwen van het digitale rapport in ESIS. Onder leiding van TeachingiT is Eddy Spitteler gestart met de workshop Rapport bouwen.

Dit is een nieuwe manier van werken, door naast de medewerker van de school mee te werken leert de school zelf hoe het rapport is opgebouwd. Aanpassingen worden dan nog makkelijker gedaan. De gegevens voor het rapport zijn van tevoren verzameld en inmiddels is het rapport al een heel groot gedeelte klaar.

De stappen voor het bouwen van het rapport worden helder besproken, zo is het toch mogelijk het heft zelf in handen te houden en niet afhankelijk te zijn van een organisatie om wijzigingen te moeten doen tegen betaling.

Wilt u meer informatie over dit proces neem dan contact op met TeachingiT via het informatieformulier of bel met 0611750893Voorbeeld deel van het 1e resultaat van vandaag.

Over 2 weken krijgt u de volgende stap te zien. In tussentijd kan Eddy door met het ontwikkelen van het rapport en zetten we over 2 weken de puntjes op de i.  Succes en tot over 2 weken.

 

Rapport op de Rembrandtschool in Akersloot

 

Artikel in de nieuwsbrief van de Rembrandtschool.

http://www.obsrembrandt.schoolsunited.info/syndeo_data/media/nieuwsbrief/Rembrandtnieuws_februari_2013.pdf

Dit artikel spreek voor zich, afgelopen woensdag heb ik samen met het volledige team van de Rembrandtschool in Akersloot een zeer succesvolle studiedag meegemaakt.

Dolf de Beurs, een van de leerkrachten van de school. ” Binnen één uur had ik alle rapporten van de leerlingen klaar. 33 leerlingen dus minder dan 5 minuten per leerling. Nu heb ik nog tijd over om een leuk stukje onder het rapport te schrijven.” Ook de onderbouw leerkrachten werden erg enthousiast en er is een start gemaakt met het maken van een observatielijst/rapport voor groep 1 en 2. Samen met Ruward Jansen bouwt de school door aan het rapport, onder supervisie van TeachingiT.

Kees Verhagen en Ilse Breggeman en alle leerkrachten bedankt voor jullie geweldige inzet en voor de prettige samenwerking. Overigens was de erwtensoep heel lekker.Men wil vast informatie verstrekken over het proces van het bouwen van het rapport via 0251 313623.

Wilt u ook meer informatie over het digitale schoolrapport in ESIS? Klik dan hier of bel met 0611750893 voor een vrijblijvende offerte.

Delta school in het nieuws met Tablets http://www.obsdedelta.eu/

Het nieuws van zaterdag 2 februari, leuk item over de deltaschool in Assendelft.

Klik hier

Tablets in de klas. ongeveer in het midden van het journaal. De ontwikkelingen gaan echt heel snel. Ook hier gebruiken ze het digitale rapport van ESIS gemaakt door TeachingIT.

 

Aanbieding voor rapport ESIS in de verlenging

Tot het einde van dit kalenderjaar 2013 is het mogelijk om de rapportmodule gratis te ontvangen. Wel is er een onderhoudsbedrag per leerling. In een door Rovict B.V. verzonden mail is dit aanbod helder gemaakt.

Nu sluit TeachingIT zich graag aan bij deze aanbieding en biedt het vervaardigen van het rapport aan voor een speciaal bedrag. Dit is dan inclusief intakegesprek en een afleveringsbijeenkomst. Vele scholen zijn u al voorgegaan en hebben het proces doorlopen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met 0611750893 of via het contactformulier

Mocht u meer informatie willen over de ervaringen die scholen met TeachingIT hebben dan stuur ik u graag de namen van scholen die met het rapport werken.

Reactie van een leerkracht:

“ik ben begonnen met het invoeren van het digitale rapport, dit doe ik samen met een duopartner. We kunnen nu de taken makkelijk verdelen en voor ik het in de gaten had was ik al klaar met het rapport. Dit was echt heel relaxed, we zijn gewoon 2 weken voordat het rapport afgedrukt wordt klaar!”

Geen stress dus wanneer je gaat werken met het digitale rapport dat binnenkort ook kan worden verzonden via uw ouderportal.
Vraag dus nu uw informatie aan: contactformulier