Archive - February 2013

Contact

Waarden 52, 3831 HD Leusden
T: + 31(0)6 11 750 893
E: info@teachingit.nl


Goede voornemens in het nieuwe jaar?

De kerstdagen zijn voorbij gevlogen en ook het nieuwe jaar staat alweer voor de deur.

In deze vakantie heeft TeachingiT de tijd genomen om de scholen met een rapport onderhoudscontract door te nemen. Staan de rapporten klaar? Zijn er nog wijzigingen door te voeren? Veel scholen werken met 2 rapportages waarvan de 1e rond de voorjaarsvakantie uit zal komen. De gegevens die nodig zijn voor het maken van het rapport worden door de leerkrachten al regelmatig onderhouden. Cijferlijsten ingevoerd, maar ook al cijfers of letters voor het rapport.
In het digitale rapportageplan moet nog wel aangegeven worden wanneer de sluitingsdatum is voor het invoeren van gegevens. Bijvoorbeeld 1 week voor het uitkomen van het rapport of misschien wel 1 dag voordat het rapport wordt uitgegeven. Wanneer u deze data doorgeeft via info@teachingit.nl dan passen wij dit aan.
De laatste rapporten die zijn opgeleverd op bijvoorbeeld basisschool De Baanbreker Den Haag, Jan Ligthart Den Haag, De Voorsprong Den Haag, De Fontein Barneveld en de van Reenenschool in Bergen, zij gaan nu voor het eerst een rapport maken. Daarvoor hebben ze de hulp van TeachingiT ingeschakeld. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier bij het maken van het rapport, dat gaat vast goed lukken.
Aangezien er al vele rapporten zijn gemaakt is ook al duidelijk dat in de maand voor het uitkomen van het digitale rapport heel veel vragen en wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Daarom is ook het verzoek niet tot het laatste moment te wachten met het doorgeven van een wijziging in het rapport. Door hier te klikken kunt u ook de wijzigingen doorgeven

Ook scholen zonder een onderhoudscontract kunnen natuurlijk terecht bij TeachingiT.
Is het rapport gemaakt door een andere bouwer en wilt u ook het onderhoud laten verrichten door ons dan kunt u contact opnemen via het informatieformulier

De offerte voor het onderhoudscontract wordt dan toegezonden, een hele aantrekkelijke prijs waarbij u de zorgen voor het onderhoud van het rapport kwijt bent en het een heel bruikbaar instrument blijft.

Ik hoop u ook in dit nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten,

****  De beste wensen voor 2014 ****

Harrie van der Sanden
0611750893

Rapport voorbeeld in ESIS

Het jaar is alweer bijna voorbij ?????

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Terugkijkend op het afgelopen jaar heb ik heel veel nieuwe mensen ontmoet, opdrachten voor jullie mogen uitvoeren.
TeachingiT gaat in dit jaar alweer aan het 4e seizoen beginnen.
Zoals wellicht bekend is er een  samenwerking tussen de maatschap onderwijs en TeachingiT voor meer informatie kunt u me gerust bellen. (0611750893)
De WMK (Kwaliteitskaarten) behoort vanaf heden ook tot de mogelijkheden voor ondersteuning.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in het afgelopen jaar en hopelijk tot ziens in 2014.

Ik wens jullie allen hele fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.