Archive - May 2014

Contact

Waarden 52, 3831 HD Leusden
T: + 31(0)6 11 750 893
E: info@teachingit.nl


Nieuws vanuit TeachingiT

Hallo allemaal,

Op dit moment staan de opleidingen van TeachingiT klaar voor het nieuwe jaar. U kunt via de website zien welke trainingen gegeven worden. Nieuw op het programma is de jaarovergang, niet alleen administratief maar ook vanwege de jaarovergang van de groepsplannen en overdrachtsformulieren die nu gebuikt worden. Ook worden in deze training de leerlingbesprekingen onder de aandacht gebracht. Hoe kan ik met het dossier van de leerling in beeld op een eenvoudige manier de leerlingbesprekingen houden en goed vastleggen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij. (0611750893)

De schoolrapporten worden binnenkort weer gemaakt, controleert u nog even of er iets moet worden aangepast. Zodat we de drukte aan het einde van het schooljaar kunnen beperken. Mocht u vragen hebben over het rapport neem dan contact op met mij via het contactformulier

Alweer ruime tijd geleden heb ik een bericht verzonden aan jullie over de ontwikkelingen in Basispoort. Inmiddels hebben vele scholen de voorbereidingen klaar voor de koppeling. De mailadressen zijn aangepast en de aanvraag met de code naar Basispoort is door velen verzonden. Toch is de module nog niet actief in de database, waarom niet? Zult u zich afvragen. Het antwoord is moeilijk te geven. Basispoort verwijst naar de leverancier van de programma’s. Vanuit de databases van het LAS moet informatie worden verzonden naar Basispoort echter deze gegevens bleken na controle niet volledige. De testfase heeft deze problemen aan het voetlicht gebracht en de problemen zullen worden opgelost. Wat er nu verder gaat gebeuren is aan de leveranciers. Ik heb er vertrouwen in dat voor de zomervakantie 2014 een goede koppeling is gerealiseerd. Mocht u vragen hebben over de koppeling dan kunt u natuurlijk kijken op basispoort.nl of op rovict.nl voor de koppeling ESIS-Basispoort.

Tot ziens op school,

Harrie van der Sanden