Weblog

Vanaf 7 januari samenwerking met ABIS automatisering

Door: Harrie van der Sanden | op: 21 december 2012 | 0 Reacties

Nieuws over TeachingIT, vanaf 7 januari is de samenwerking tussen ABIS en TeachingIT een feit. Vanaf die datum zal TeachingIT versterkt worden door ABIS. Hiermee is de basis voor een nog betere ondersteuning aan scholen gewaarborgd. Gezien de groeiende vraag naar deskundigen op het gebied van onderwijslogistiek is dit een logische stap. Opbrengstgericht werken is een van de nieuwe opleidingen die door ABIS wordt verzorgd. Stapsgewijs en onder deskundige begeleiding werkt u naar een situatie waarin binnen alle geledingen het gebruik van het LAS ingezet kan worden om prognoses en resultaten te begrijpen. Vraag via het informatieformulier een bijeenkomst aan. Vrijblijvend komen we u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Op naar een succesvolle samenwerking.