Weblog

Succes allemaal in het nieuwe jaar!

Door: Harrie van der Sanden | op: 6 januari 2013 | 0 Reacties

 

De feestdagen zijn weer voorbij, de dagen worden alweer wat langer en het lijkt met de huidige temperaturen wel voorjaar. Hopelijk hebben jullie fijne feestdagen gehad en gaan we in de komende maanden nog even hard aan het werk. De NOT 2013 komt er al weer aan en ik hoop jullie te mogen ontmoeten daar op de beurs. Samen met Dirk van Dongen en Kees Bom zal ik daar ook aanwezig zijn. Speciaal voor de NOT een RAPPORT-aanbieding voor Parnassys en ESIS gebruikers. Bij het maken van het digitale rapport door TeachingIT.nl krijgt u de startbijeenkomst/opleiding voor uw personeel helemaal gratis. Dit betekent dat u na het bouwen van uw eigen rapport een goede start maakt en de leerkrachten er direct in thuisraken. Ook de support op het rapport is het 1e jaar gratis. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Ik zie u graag op de NOT of elders in het land.

Tot Ziens   Harrie van der Sanden