Weblog

NIEUW: Basisschool De Kring in Haarlem maakt zelf het digitale rapport

Door: Harrie van der Sanden | op: 28 februari 2013 | 0 Reacties

Op Basisschool de Kring in Haarlem is vandaag een start gemaakt met het bouwen van het digitale rapport in ESIS. Onder leiding van TeachingiT is Eddy Spitteler gestart met de workshop Rapport bouwen.

Dit is een nieuwe manier van werken, door naast de medewerker van de school mee te werken leert de school zelf hoe het rapport is opgebouwd. Aanpassingen worden dan nog makkelijker gedaan. De gegevens voor het rapport zijn van tevoren verzameld en inmiddels is het rapport al een heel groot gedeelte klaar.

De stappen voor het bouwen van het rapport worden helder besproken, zo is het toch mogelijk het heft zelf in handen te houden en niet afhankelijk te zijn van een organisatie om wijzigingen te moeten doen tegen betaling.

Wilt u meer informatie over dit proces neem dan contact op met TeachingiT via het informatieformulier of bel met 0611750893Voorbeeld deel van het 1e resultaat van vandaag.

Over 2 weken krijgt u de volgende stap te zien. In tussentijd kan Eddy door met het ontwikkelen van het rapport en zetten we over 2 weken de puntjes op de i.  Succes en tot over 2 weken.