Weblog

Contact

Waarden 52, 3831 HD Leusden
T: + 31(0)6 11 750 893
E: info@teachingit.nl


Basispoort koppeling kan vanaf morgen gebruikt worden door ESIS gebruikers

Door: Harrie van der Sanden | op: 26 maart 2014 | 0 Reacties

Basispoort
Hallo allemaal,

Zojuist heb ik vernomen dat het vanaf morgen donderdag 27 maart mogelijk is om de leerkrachten in ESIS te koppelen aan een basispoort account. Hiervoor heb ik het schrijven van Rovict in deze weblog meegezonden.

Klik hier voor de Releasenotes Onderhoudsrelease 4 5 37 26 maart 2014_def

Hierin staat beschreven hoe de administratie moet worden aangepast. Het wordt dus echt eenvoudig om straks BASISPOORT te gaan gebruiken en goed te laten werken.Mocht u hier nu geen tijd in willen steken dan is het mogelijk dit door Teachingit te laten verrichten. Neem dan contact op met mij via 0611750893. ESIS wordt dan op een juiste manier aangesloten op Basispoort.

Aangezien steeds meer scholen met ESIS aan de slag gaan is het ook mogelijk om een AUDIT ofwel controle van de gegevens door te voeren op uw school of bij uw bestuur. Om te zien of ESIS nu volledig wordt gebruikt of dat er nog onderdelen zijn die door uw organisatie wel worden afgenomen maar niet gebruikt worden. Als voorbeeld geef ik een bestuur waar bleek dat vele scholen het digitale rapport gebruikten en door collectief in te kopen kon men per leerling een jaarlijkse besparing bewerkstelligen. Hoeveel dat heeft opgebracht kom ik u graag vertellen.

Succes en tot ziens.

Harrie van der Sanden