Workshops

Cursus Optimaal gebruik maken van Het Leerling Volgsysteem in ESIS

 

Hoe slim moet je zijn om te doen wat je leuk vindt? Wat moet je kunnen om iets te doen waar je later trots op bent? Vragen die je je hele leven kan stellen. Werken is leuk; jezelf verder ontwikkelen is nog leuker. Daarbij komt dat je met meer kennis het werk dat je moet doen, makkelijker kunt doen.

TeachingIT heet jullie van harte welkom op de komende scholingen voor het Leerling Volg Systeem (LVS).
Vanuit jullie wens om meer kennis te krijgen over het gebruik van het LVS bieden we jullie de mogelijkheid om deel te nemen aan een scholing voor het efficiënt gebruik van ESIS.

De cursus bestaat uit 2 dagdelen:

1e dagdeel: Introductie van het programma. We gaan gelijk aan het werk met het maken van registraties en handelingsplannen.

2e dagdeel: Het toets gedeelte nemen we onder de loep. We hebben toetsen afgenomen en hoe komen we met ESIS tot een juiste aanpak. Ook het ontwikkelingsperspectief (OPP) komt aan de orde.

Tijdens deze bijeenkomsten werk je met eigen gegevens. Het is dus zo dat je de informatie die je tijdens deze workshops verwerkt, direct in de praktijk kunt gebruiken. Meld je aan via het bestuur voor één van de opleidingen.